Yaralı adam sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavi sonrasında Selim K. Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yolcunun yemeğinden fare çıktı, uçak acil iniş yaptı

Son istasyonumuz ise gökyüzü. 18 Eylül’de Oslo’dan Malaga’ya giden bir İskandinav Hava Yolları (SAS) uçağında yolculardan biri yemek tepsisini açtığında içinden bir fare fırladı! Airbus A320-200 model uçaktaki olay sonrası fare ortadan kayboldu ve mürettebat güvenlik riski sebebiyle rotayı Kopenhag’a çevirdi.

Uçak acil iniş yaparken yolcular başka bir uçakla Malaga’ya ulaştırıldı. Yolculardan Jarle Borrestad sosyal medyada “Yanımdaki kadının yemeğinden fare çıktı, inanılmaz!” diyerek yaşananları paylaştı.

SAS sözcüsü ise böyle olayların çok nadir olduğunu belirterek tekrarlanmaması için önlemler alındığını söyledi.

Bunu da yaşamadık demeyiz: İdam cezası alsın diye eşinin aracına esrar koyduBunu da yaşamadık demeyiz: İdam cezası alsın diye eşinin aracına esrar koydu

Bunu da yaşamadık demeyiz: Dünyanın 'en çirkin' köpeği, yılanlı intikam vakası...Bunu da yaşamadık demeyiz: Dünyanın ‘en çirkin’ köpeği, yılanlı intikam vakası…