Boyner Dynamic geliyor: Nabzı yüksek tutan festival

Boyner Dynamic Fest 28-29 Eylül’de Bonus Parkorman’da iki gün boyunca yaklaşık 10 bin katılımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor. İyi yaşam ve spor festivaline geliyor musunuz.

Popüler 21 Eylül 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Boyner Dynamic Fest 28-29 Eylül'de İstanbul ParkOrman'da

Çiçek Genç

Aktif, dinamik, heyecanlı bir hafta sonu için geri sayım başladı. 28-29 Eylül’de Bonus Parkorman’da, zengin içerikli bir iyi yaşam ve spor festivali, hayatına hareket katmak isteyenleri bekleyecek. Çeşitli branşlardaki spor etkinliklerine, ilham veren söyleşilere, eğlenceli atölyelere ve teknolojik deneyimlere nasıl mı dahil olacaksınız?

Boyner Dynamic Fest uygulamasını indirmek ve DYNAMIC50 kodu ile uygulamaya üye olmak yeterli. Detaylı program ve etkinliklere katılım için yine uygulamaya göz atmak mümkün.

Geçen yıl 7 bin 500 katılımcıyı ağırlayan festival bu kez iki günde 10 bin ziyaretçi öngörüyor.

Gelin bu hareket dolu hafta sonuna daha yakından bakalım.

Dynamic Fest her iki günde de doğa içindeki 1,7 kilometrelik parkurda sabah koşusuyla başlayacak. Sonrasında onlarca seçenek var. Festivalin ana mekanı Dinamik Sahne’ye giderseniz cycling, jumping fitness, bootcamp antrenmaları ve dans gösterileriyle buluşacaksınız.

Boyner Dynamic Fest’in bir kıyafet kodu yok ama böyle katılımcılara sık sık rastlayabilirsiniz

Ultra Maraton Sporcusu Aysu Türkoğlu ve Milli Profesyonel Boksör Seren Ay Çetin’in ilham veren sahne söyleşilerine konuk olarak katılma fırsatı bulacaksınız.

Beden ve zihin birlikteliğine odaklanan katılımcılar ise Dönüşüm Sahnesi’nde yoga, pilates, zumba, step gibi sporları deneyimleyecek. Bu sahnede yer alan hamak yogası ve bungee work-out gibi yenilikçi deneyimler ise festivalin ruhunu yansıtacak.

Yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak isteyenler için Colorful Zone ve Creative Zone adlı özel atölye alanı olacak. Porselen kupa tasarımı, mandala desenli çanta yapımı, terracota saksı atölyesi, tişört boyama, latte art show… Herkes vaktini nasıl isterse öyle kullanacak.

Çocuklar için hazırlanan Happy Kidsland alanında yaratıcı atölyeler ve oyun alanları ile küçük katılımcıların bedensel ve zihinsel gelişimi desteklenecek. Dynamic Teen Hub’da ise langırt ve air hokey gibi eğlenceli aktiviteler gençleri bir araya getirecek.

Social Hub’da dev futbol dart oyunları, langırt ve masa tenisi turnuvaları, kay kay performansları, VR teknoloji deneyim alanları merak ve adrenalin duygusunu pekiştirecek.

Dynamic Fest bahane, alışveriş şahane

Spor giysiler renkleriyle enerji, tasarımlarıyla konfor sunuyor

Şimdi biraz da alışverişimize bakalım çünkü yeni spor giysiler almak için Dynamic Fest’ten daha iyi bahane olamaz. Sımsıkı tutan ama sıkmayan bir spor sütyenine hayır demek kolay değil, hele de böyle nefis bir petrol yeşili renkteyse. Taytın fazlası da göz çıkarmaz. Bacakları şekillendiren antrasit bir tayt hiç fena olmaz.

Yazın hafif elbiseleri, askılı üstleri, burnu açık terlikleri severek giyiyoruz. Ama asıl giyinme mevsimi sonbahardır, kıştır. Kumaşlar daha dokulu, renkler daha derin, ayakkabılar, çizmeler, botlar birbirinden albenili…

Fitness giysilerinin kışlığı da yağmurluktur, rüzgarlıktır, suya dayanıklı ayakkabıdır, şapkadır. Kullanılan malzemeye göre en şık kombinlere bile yakışan beyzbol şapkası ve kolundaki lastik detayıyla harika bir bomber rüzgarlık hafif yağışlara karşı donanımlı.

Ne de olsa kötü hava diye bir şey yoktur, olsa olsa yanlış kıyafet vardır. Haftaya Boyner Dynamic Fest’te görüşmek üzere.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.