Eski ve yeni sevgililer karşı karşıya geldi, kızın tarafı belliydi, bıçaklar çekildi ve bir kişi öldü

Adana'da genç kadının eski ve yeni sevgilileri arasındaki kavgaya arkadaşlar da dahil oldu. Bıçaklar çekilince biri öldü. Beş kişi tutuklandı.

Gündem 24 Eylül 2024

Adana’nın Seyhan ilçesinde 20’lerinin başındaki İlknur G. ve Berat Caner C. bir yıl önce ayrıldı. Ancak doğum günleri aynıydı. Ertesi sene kutlama için farkında olmadan aynı mekana gittiler. İlknur’un artık yeni bir sevgilisi vardı; Alper K.

Kapıda karşılaşan eski ve yeni sevgililer arasında kavga çıktı. Berat kadınla barışmak istiyor, sürekli reddediliyordu.

Kavga ancak çevredekilerin araya girmesiyle sonlandırılabildi. Ancak bu onları durdurmadı. Telefonla konuşup ertesi gün ‘kozlarını paylaşmak için’ buluştular.

Arkadaşlarını da yanlarına almışlardı.

  • Berat’ın arkadaşları: Batuhan Kolsuz, Aykut A., Mustafa A., Süleyman Ş.
  • Alper’in arkadaşları: İlknur (sevgilisi), Necati T., Mert Ali P., Muhammet A., Tolga K., Eren A., Enes Emre K.

İki grup birbirine girdi. Bu sırada Berat’ın arkadaşı Batuhan göğsüne aldığı üç bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Batuhan’ın düşmesiyle Alper, İlknur ve arkadaşları olay yerinden kaçtı.

Berat ve beraberindekilerse Batuhan’ı hastaneye kaldırdı. Fakat genç adam kurtarılamadı.

‘Cinayet polisleri kavgaya karışan herkesi yakaladı’

Cinayet büro kavgaya karışan 12 kişiyi evlerinde saklanırken yakaladı. Alper, Eren ve Enes’in bıçak kullandığı tespit edildi.

İlknur’un ifadesinde “Berat ile doğum günümüzü sürekli kutladığımız mekandan çıkarken eski sevgilimle karılaştık. Bir süre tartıştıktan sonra ayrıldık. Yaklaşık 10 aydır Alper ile birlikteyim. Ben telefonda konuştuğum sırada birbirlerine saldırdılar” dediği öne sürüldü.

Alper de “Olay sırasında Berat’a sadece yumrukla vurdum. Başkasıyla kavga etmedim. Olayda bıçak kullanmadım” dedi.

Berat Caner C.’yse ifadesinde “Alper’le kavga ettik. Batuhan’ı kimin bıçakladığının farkına bile varmadım. ‘Batuhan bıçaklandı’ diye bağırdıklarında onun yerde yattığını gördüm” diye konuştu.

Enes Emre K., Alper K., Tolga K., Eren A. ve Necati K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken diğerleri adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Bunun adı 'yorgun' mermi' değil cinayet: Yedi yaşındaki Nisa evinin önünde oynarken öldüBunun adı ‘yorgun’ mermi’ değil cinayet: Yedi yaşındaki Nisa evinin önünde oynarken öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.