Nadir de olsa Trump’ı destekleyen ünlüler de var: Shazam’ın oyu Trump’ın

Süper kahraman Shazam'ı canlandıran Zachary Levi 2024 ABD seçimlerinde Donald Trump'ı destekleyeceğini açıkladı. Levi doğrudan Trump destekçisi değil. Adaylıktan çekilen Robert F. Kennedy Jr. Trump'ı destekliyor diye oyunu Trump'a verecek.

Kültür Sanat 1 Ekim 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
2019 yapımı DC Comics tarafından çekilen 'Shazam'ın başrolünde Zachary Levi yer alıyordu.

ABD başkanlık seçimlerinde Hollywood’un ünlü simalarının destekledikleri adaylar sonuçlarda belirleyici olabiliyor. Bugüne kadar sektörün ağır topları demokrat aday Kamala Harris’e desteklerini açıkça göstermekten çekinmedi. Jennifer Lawrence, George Clooney, Meryl Streep, Robert de Niro gibi oyuncuların yanı sıra Beyonce, Taylor Swift, Billie Eilish gibi şarkıcılar Harris’e oy vereceklerini açıkladı.

Eski başkan Donald Trump’ı destekleyen isimler ise görece daha az tanınan isimlerdi. Ancak Trump şimdiye kadarki en ünlü destekçisine kavuştu. Süper kahraman filmi ‘Shazam’ın başrolü Zachary Levi katıldığı seçim kampanyası etkinliğinde temkinli de olsa Trump’ı desteklediğini duyurdu. Kamala Harris’in adaylığını açıklamasının ardından adaylıktan çekilen ve Trump’ı destekleyen Robert F. Kennedy Jr. ve eski temsilcisi Tulsi Gabbard’ı sahneye çağırdıktan sonra kararını şu sözlerle açıkladı:

‘Amerika’yı tekrar harika yapacağız’

“Bu ülkeyi geri alacağımızdan emin olmak için buradayız. Burayı tekrar harika yapacağız. Ve bu yüzden Tulsi’nin yanındayım ve Başkan Trump’ın yanında olan diğer herkesin yanındayım. Çünkü inanıyorum ki Donald Trump bizi oraya götürebilecek adam. Çünkü Robert Kennedy Jr. ve eski temsilci Tulsi Gabbard’ın desteği, bilgeliği ve tecrübesine sahip.”

Levi ideal adayının Kennedy olduğunu, ancak böyle bir seçeneğin olmaması durumunda kendisine göre en iyi ikinci tercihin Trump olduğunu söyledi. Kararının arka planında ailesinin politik görüşünün etkili olduğunu da söyledi: “Hıristiyan muhafazakar bir ailede büyüdüm, içinde bulunduğumuz yol aşağı yukarı buydu. Annem ve babam Kennedy Demokratlarıydı.”

Kürtaj yasağı Jennifer Lawrence'ı harekete geçirdi: Kamala Harris'i destekleyecekKürtaj yasağı Jennifer Lawrence’ı harekete geçirdi: Kamala Harris’i destekleyecek

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.