Galatasaray Orman’ı savunmasıyla aştı

Kadınlar Basketbol Süper Lig ikinci haftasında Galatasaray, sahasında OGM Ormanspor'u 68-54 mağlup etti ve ikinci haftada ikinci galibiyetini aldı.

Spor 6 Ekim 2024
Galatasaray, Ormanspor'u geçti.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Süper Lig ikinci hafta maçında Ormanspor’la evi Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada sert savunmasıyla rakibine fırsat tanımayan sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 68-54 kazanarak yoluna ikide ikiyle devam etti.

Galatasaray’da Brianna Fraser 17 sayı ve 8 ribaunt üretirken Jisu Park 14 sayı ve 13 ribauntla double double yaparak galibiyette büyük rol oynadı. Ormanspor cephesinde Aokuso 14 sayı üretti ancak galibiyete yetmedi.

Bitirdikleri yerden başladılar ama bu kez kazandılarBitirdikleri yerden başladılar ama bu kez kazandılar

Zonguldak ligden çekiliyor

Geçen hafta Ormanspor’a karşı lisanslı oyuncusu olmadığı için sahaya çıkamayan Zonguldak Basket 67 bu hafta da Fenerbahçe’yi ağırlayamadı. Geçen sezon birinci ligde şampiyon olarak Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren ekip sponsor bulamadığı için herhangi bir oyuncu lisansı çıkaramamıştı. Bu nedenle ilk hafta sahaya çıkamamışlar ve hakem maçı tatil etmişti. Bu hafta da normal şartlarda sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak ekip yine sahaya çıkamadı.

Basketbol Süper Lig'de açılış Mersin'denBasketbol Süper Lig’de açılış Mersin’den

Günün diğer sonuçları:

Botaş-Kayseri Basketbol 82-84

Danilos Pizza-Bodrum Basketbol 65-87

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.