Cinsel ilişki nedeniyle hakemlikten men edildi, takipçi sayısı patladı

Cinsel ilişki videosu ortaya çıktığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ömür boyu men cezası alan kadın hakem Elif Karaarslan'ın sosyal medya hesabına büyük ilgi var.

Spor 12 Ekim 2024
Elif Karaarslan, Tahkim Kurulu kararıyla hakemlikten men edildi.

61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir ile 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan’ın geçtiğimiz sezon ilişki yaşadığı video sosyal medyada yayıldı. Videonun ardından harekete geçen Türkiye futbol Federasyonu, iki ismi de görevinden ömür boyu men etti.

Men kararının ardından Elif Karaarslan, “Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama altından en güçlü ve sağlam şekilde kalkacağız” dedi. 24 yaşındaki hakem kişisel Instagram hesabından şunları söyledi: “Bu süreçte tam desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım.”

Olayla birlikte Elif Karaarslan kısa süre içerisinde binlerce takipçi kazandı. 24 yaşıhdaki eski hakemin hesabına 30 günde 340 binden fazla takipçi geldi.

Türk futbolunda seks ihracı: Kadın hakem ve erkek gözlemcinin lisansları iptal edildiTürk futbolunda seks ihracı: Kadın hakem ve erkek gözlemcinin lisansları iptal edildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.