HSK bahçesinde dehşet: Yemekhane görevlisi, müfettişi boğazından bıçakladı

HSK müfettişi Mehmet Aslan'ın yemekhanede bulaşıkçı olarak çalışan Berat C. tarafından boğazından bıçaklandığı bildirildi.

Gündem 22 Ekim 2024

Ankara’daki Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) binasında korkunç bir olay yaşandı. Yemekhanede bulaşıkçı olarak çalışan Berat C. yemekten sonra bahçeye çıkan HSK müfettişi Mehmet Aslan’ı boğazından bıçakladı.

Müfettiş Mehmet Aslan’ın Elazığ Keban’da bir dönem Başsavcılık yaptığı, zanlının da aynı adliyede o dönem mübaşir olarak çalıştığı öğrenildi.

Olay, Ankara’da Hakimler ve Savcılar Kurulu yerleşkesinde yaşandı. 40 yaşındaki HSK Kurul müfettişi Mehmet Aslan öğle saatlerinde yemekhaneye gitti.

Yemek yedikten sonra bahçeye çıkan Aslan’ın arkasından yaklaşan yemekhanede görevli Berat C. bıçakla boynuna vurmaya başladı.

Aynı adliyede çalışmışlar

Sabah’tan Halit Turan’ın haberine göre, aldığı iki bıçak darbesiyle sarsılan Aslan, yere düştü. Zanlı ise HSK’nın kapı girişindeki polis ve güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Kanlar içinde kalan HSK müfettişi Mehmet Aslan olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Boğazından bıçaklanan Aslan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayın neden yaşadığıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Berat C.’nin geçmişte Aslan ile aynı adliyede çalıştığı öğrenildi.

HSK soruşturması, rüşvet iddiaları, 'çocuğun rızası var' kararı: Oktar davasında Yargıtay noktayı koyduHSK soruşturması, rüşvet iddiaları, ‘çocuğun rızası var’ kararı: Oktar davasında Yargıtay noktayı koydu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.