AVM’de sıradan bir gün kabusa döndü: İhbar yağınca polis alarma geçti, saatlerce takip edip yakaladı

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde Cemal B. adlı tacizci, uzun süre takip ettiği kadınları taciz edip kaçtı. Polis ihbar yağmuru sonrası saatler süren takibin ardından adamı yakalayıp gözaltına aldı. Cemal B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem 26 Ekim 2024

İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki bir alışveriş merkezinde sıradan başlayan gün, kadınlar için bir anda kabusa döndü.

Cemal B. adlı adam AVM’de dolaşan iki kadının peşine takılıp uzunca bir süre takip etti. Bu sırada yaşananlardan habersiz iki kadın giyim mağazasına girip kıyafetlere bakmaya başladı. Cemal B. kadınlardan biri eğilerek ürünleri incelediği sırada arkadan yaklaşarak cep telefonuyla etek altı fotoğrafını çekti. Sonra da raftakilerle ilgileniyormuş gibi davrandı.

Ancak kadınlar durumu fark etmişti, hemen polise haber verdiler. Bu ihbarla adamın başka kadınları da taciz ettiği ortaya çıktı.

Aynı yerde başka kadınları da takip ettiği, Nihan K.’yı da alışveriş yaptığı sırada elle taciz ettiği öğrenildi. Kadın ve mağazadakiler Cemal B.’nin peşinden koşsa da yetişemediler. O da polise haber verdi.

Art arda aldıkları ihbarlar üzerine olay yerine giden polisler mağazanın güvenlik kameralarını incelediler, yaşananları anbean izlediler. Hızlıca adamın kimliği tespit edildi ve takibe başladılar. Saatler süren izlemenin ardından Sultangazi’de yakalayıp gözaltına aldılar.

Cemal B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski modelden Trump'a taciz suçlaması: Bizi Jeffrey Epstein tanıştırdıEski modelden Trump’a taciz suçlaması: Bizi Jeffrey Epstein tanıştırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.