Oğul Beckham ana-babayı sildi: Hayatım boyunca beni kontrol ettiler

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham’ın oğlu Brooklyn Peltz Beckham ebeveynini sildiğini ve barışmak istemediğini açıkladı. 

Dünya 20 Ocak 2026

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham’ın oğlu Brooklyn Peltz Beckham ebeveynini sildiğini ve barışmak istemediğini açıkladı. 

Instagram hesabından uzun bir açıklama paylaşan Brooklyn Beckham ebeveyniyle arasının bozuk olduğuna dair uzun zamandır süren iddiaları doğruladı. Beckham, anne ve babasını ABD’li milyarder varis ve oyuncu Nicola Peltz ile olan evliliğini “mahvetmeye çalışmakla suçladı. 

Evlendikten sonra eşinin de soyadını kullanmaya başlayan Peltz Beckham açıklamasında “Hayatım boyunca ailemizle ilgili basına yansıyan hikâyeleri annem ve babam kontrol etti. İlk defa kendim için ayağa kalkıyorum” dedi. 

Beckham düğün zamanı moda tasarımcısı Victoria Beckham’ın Nicola Peltz’in gelinliğini yapmaktan “son dakika” vazgeçtiğini anlattı. Beckham annesinin eşiyle yapmayı planladığı ilk dans için sahneye çağrıldığı sırada bu dansı “gasp ettiğini” de ekledi.

Peltz Beckham yaşananlara rağmen eşiyle birlikte babasının doğum günü için Londra’ya gittiklerini söyledi ancak David Beckham’la vakit geçirmek için bir hafta boyunca beklediklerini, kendilerine vakit ayrılmadığını söyledi. Brooklyn Beckham babasının görüşmeyi kabul ettiğinde de Nicola’nın gelmemesi şartı koyduğunu iddia etti.

Peltz Beckham şöyle devam etti: “Eşimin beni kontrol ettiği yönündeki anlatının tamamen tersi yaşandı. Hayatımın büyük bölümünde beni kontrol eden anne ve babamdı. Yoğun bir kaygı duygusuyla büyüdüm. Ailemden uzaklaştığımdan bu yana hayatımda ilk kez bu kaygı ortadan kayboldu.” 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.