Teravih namazında torpil şakası karakolda bitti

Kayseri’de Ramazan ayının ilk teravihinde cami içinde atılan torpil cemaat arasında paniğe yol açtı. 

Gündem 19 Şubat 2026

Kayseri’de Ramazan ayının ilk teravihinde cami içinde atılan torpil, cemaat arasında kısa süreli paniğe yol açtı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler tepkileri artırırken emniyet 15 yaşındaki şüpheliyi yakalamak için polis harekete geçti.

Kayseri’de Ziyagökalp Mahallesi Abdulkadir Geylani Cami’nde dün akşam saatlerinde Ramazan ayının ilk teravihi kılındı. Cami cemaati namaz kılmak üzere cami içindeyken 15 yaşındaki M.T. camiye torpil attı.

Patlama sesi üzerine cemaat kısa süreli panik yaşadı. O anlara ait görüntüler çevrede bulunan kişiler tarafından kaydedilirken sosyal medyada da paylaşıldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler çok sayıda etkileşim alırken M.T.’nin yaptıklarına tepkilerin dozu da arttı.

Kocasinan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri o görüntülerden duyulan rahatsızlık üzerine çalışma başlattı.

Torpil attığı edilen 15 yaşındaki M.T. polis tarafından yakalandı. Suça sürüklenen çocuk ve ailesi hakkında adli ve idari işlemler başlatıldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.