DÜNYA KUPASI 2026 72 Maç 48 Takım 12 Grup ⚽ Canlı Sonuçlar Fikstür 🏟️ Stadyumlar Hikayeler Keşfet → Dünya Kupası 2026 DÜNYA KUPASI 2026 Keşfet →

Javier Bardem Oscar’da da baş kaldırdı: Trump ve Netanyahu’nun savaşına hayır

Filistin ve Gazze hassasiyetiyle bilinen Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Javier Bardem 98'inci Oscar Ödülleri'nde konuştu: "Savaşa hayır ve özgür Filistin."

Kültür Sanat 16 Mart 2026
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Filistin ve Gazze hassasiyetiyle bilinen Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Javier Bardem 98’inci Oscar Ödülleri’nde konuştu: “Savaşa hayır ve özgür Filistin.”

57 yaşındaki Bardem, oyuncu Priyanka Chopra ile en iyi uluslararası film ödülü vermek üzere sahneye çıktı.

Ödüle aday olan filmleri ve kazananı açıklamadan önce ABD’nin İran’a düzenlediği saldırılara değinen oyuncu “Savaşa hayır” çağrısı yaptı.

Oyuncunun ceketinin yakasında da ‘No a la guerra’ (İspanyolca savaşa hayır demek anlamına geliyor) yazan bir yaka kartı asılıydı.

Ünlü oyuncu kırmızı halıda da şunları söyledi:

“2003’teki Irak Savaşı’nda taktığım bir rozeti takıyorum; o savaş yasadışı bir savaştı. Ve 23 yıl sonra Trump (ABD başkanı) ve Netanyahu’nun (İsrail başbakanı) bir başka yalanla çıkardığı başka yasadışı savaşın ortasında, buradayız.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.