Zorba dehşeti: Kadını döve sürükleye götürdü, dur diyenlere de saldırdı

Maltepe’de bir kişi yolda yürürken tartıştığı kadını yumruklayarak dövdü. Kadına yardım etmek isteyenlere de saldıran kişi çevredekilere sataştı.

Gündem 29 Nisan 2026

Maltepe’de bir kişi yolda tartıştığı kadını yumruklayarak dövdü. Kadına yardım etmek isteyenlere de saldıran kişi çevredekilerle tartıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay saat 12.40 sıralarında Küçükyalı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre caddede bir kişi yanındaki kadını kolundan tutup zorla götürmeye çalıştı. Bu sırada kendini savunmaya çalışan kadının önce saçını çeken saldırgan yumruk attığı kadını dövdü.

Kadın aldığı yumruk darbeleriyle ağlarken bir yandan da saldıran kişiye vurmaya başladı. Yoldan geçen bir motokurye duruma müdahale ettiyse de sonra nedense vazgeçti.

Dövdüğü kadınla bir yandan kaldırımda yürüyen saldırgan bu kez olayın fotoğraf ve videosunu çekenlere bağırmaya başladı. Kendisini uyaran bir kişiye saldırdı. Araya girenlerle de tartışan saldırgan engel olmaya çalışan başka biriyle de kavga etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.