Survivor kâbusu: Yarışmacı gencin bacağı kesildi

Survivor Yunanistan yarışmasında Stavros Floros bir teknenin çarpmasıyla ağır yaralandı. Bacağı kesilen genç yarışmacı hastaneden teşekkür mesajı yayınladı.

Sağlık 18 Mayıs 2026

Survivor Yunanistan yarışmacısı Stavros Floros geçirdiği tekne kazasıyla herkesi endişelendirmişti. Acun Ilıcalı da Stavros’un durumunu Survivor Türkiye yarışmacılarına açıklamıştı. Tedavisi süren Stavros Floros ilk kez hastaneden paylaşım yaptı. 

22 yaşındaki Stavros Floros Survivor Yunanistan’ın genç ve dikkat çeken yarışmacılarındandı. Arıcılıkla uğraşan ve influencer olan Floros’un 10 kardeşi olduğu bilgisi de paylaşıldı.

Survivor Yunanistan çekimlerinin sürdüğü Dominik Cumhuriyeti’nde yaşanan talihsiz kaza sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden genç yarışmacı Stavros Floros, çekim saatleri dışında denizde bulunduğu sırada süret teknesinin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Zıpkınla balık avladığı belirtilen Floros’a çarpan teknenin ardından yapım ekibinin hızla müdahale ettiği ve yarışmacının ambulansla hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.

Yaşanan kazanın ardından Stavros Floros’un bir bacağının ampute edildiği öğrenildi. Yarışmacının babası da Yunan televizyonuna bağlanarak oğlunun sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Baba Floros oğlunun diğer ayağında da ciddi hasar oluştuğunu ve aşırı kan kaybettiğini söyledi.

Yapımcı Acun Ilıcalı, Yunan yarışmacı Stavros Floros’un yaşadığı talihsiz olayla ilgili Survivor 2026’da Türk yarışmacılara bilgi verdi. Ilıcalı, Stavros Floros’un olayı hakkında yaptığı açıklamada ”Çok çok üzücü bir konuyu sizlerle paylaşmam gerekiyor. Onlarla olan dostluğunuzu bildiğim için kelimeleri seçerken zorlanıyorum. Yunan kampıyla ilgili bir konu. Yunan kampında çok ama çok üzücü bir kaza meydana geldi. İki yarışmacı balık avlamaya gittiği sırada denizin açık tarafında bir sürat teknesine denk geliyor. Şu an hayati tehlikesi yok. Çok ağır bir kaza geçirdi. Maalesef Stavros’un bir bacağı ampute edildi. Bugün hastanede kendisiyle beraberdim. Bizim açımızdan tam bir yıkım. Tek kelimeyle yıkıldık. Hayatta kalması bir mucize. Onu alan teknede acil müdahale yapılıyor. Konuşmakta zorlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.