🏆 DÜNYA KUPASI 2026 MERKEZİ 72 Maç 48 Takım 12 Grup ⚽ Canlı Sonuçlar Fikstür 🏟️ Stadyumlar Hikayeler Keşfet → 🏆 Dünya Kupası 2026 Merkezi Keşfet →

Yemek fabrikasına silahlı saldırı: Aşçı öldü

Kastamonu’da bir yemek fabrikasına düzenlenen silahlı saldırıda tesiste aşçı olarak çalışan 40 yaşında Sinan Güleç hayatını kaybetti. 

Gündem 14 Haziran 2026

Olay akşam saatlerinde Taşköprü ilçesi Alatarlar köyündeki fabrikasında meydana geldi. Uğur E., iddiaya göre yemek fabrikasına tabancayla ateş açıp olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırıda tesiste olarak çalışan Sinan Güleç vuruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Güleç’in hayatını kaybettiği belirlendi. Güleç’in cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi Uğur E.’yi yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.