CHP'nin seçilmiş lideri Özgür Özel Çorlu Tren Katliamı'nın 8'inci yılında yaşamını yitiren 25 kişiyi anarak "Adalet sağlanana kadar ailelerin haklı mücadelesinin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
ıCHP’nin seçilmiş lideri Özgür Özel, Çorlu Tren Katliamı’nın 8’inci yılında yaşamını yitiren 25 kişiyi anarak, “Adalet sağlanana kadar ailelerin haklı mücadelesinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Seçilmiş CHP Genel Başkanı Özgür Özel Çorlu Tren Faciasının sekizinci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özgür Özel hayatını kaybedenleri andı. Özel, paylaşımında şunları kaydetti:
“Çorlu Tren Katliamı’nda yitirdiğimiz 25 yurttaşımızı rahmetle anıyorum. Acıları ilk günkü kadar taze olan ailelerin tek talebi adalettir. Adalet; ihmali, sorumluluğu ve kusuru bulunan herkesin hesap vermesiyle sağlanır. Vicdanları rahatlatacak gerçek bir adalet sağlanana kadar ailelerin haklı mücadelesinin yanında olmaya devam edeceğiz.”