Ankara'nın Mamak ilçesinde kaldırımda yürüyen iki kız çocuğunu araçla takip ederek rahatsız edenlere tepki gösteren 72 yaşındaki yaşlı adam feci şekilde dövüldü. Gözaltına alınan ve daha önce adli kontrol şartı bulunduğu öne sürülen saldırgan ifade verip serbest kaldı.
Ankara’nın Mamak ilçesinde araçla dolaşan bir şahıs kaldırımda yürüyen 17 yaşlarındaki iki kız çocuğunu gözüne kestirdi. Aracın içinde kimlği belirlenemeyen bu şahıs genç kızları takip ederek önce laf attı.
O sırada 72 yaşındaki bir vatandaş genç kızları korumak amacıyla olaya müdahale etti. Şahısları uyararak bu duruma son vermelerini isteyen yaşlı adam beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Uyarıyı hazmedemeyen araçtaki saldırgan dışarı çıkarak yaşlı adama saldırdı. Aldığı darbelerle sarsılan yaşlı adam çevredeki diğer vatandaşların araya girmesiyle kurtarılırken bölgeye polis ekipleri sevk edildi.