Berkay ve Özlem Ada Şahin de Dubai yolcusu: Çocuklar orada okuyacak

Berkay ve Özlem Ada Şahin ailece yeni bir döneme hazırlanıyor. Çocuklarının eğitimi için Dubai planı yapan çiftin sosyal medya paylaşımlarındaki mesajlar da dikkat çekti.

magazin 14 Ekim 2026

Şarkıcı Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, çocuklarının eğitimi için yeni bir plan yaptı. 2027 yılına yönelik hazırlıklarını sürdüren çiftin, önümüzdeki dönemde zamanlarının büyük bölümünü Dubai’de geçirmesi bekleniyor.

Özlem Ada Şahin, ailesiyle birlikte verdiği pozu “Yeni başlangıçlar” notuyla paylaştı. Berkay ise kızlarıyla verdiği aile fotoğrafını “Var mı benden zengini” notuyla paylaşarak ailesinin kendisi için taşıdığı değeri ve sevgiyi dile getirdi.

Çocuklarının eğitimini Dubai’de sürdürmeyi planlayan çiftin okul seçimlerinin onaylandığı belirtildi. 2027 planı doğrultusunda Berkay ve Özlem Ada Şahin’in günlerinin büyük bölümünü Dubai’de geçirmesi ihtiyaç halinde ise Türkiye ile Dubai arasında gidip gelmesi bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.