Paris'teki nikahlarının ardından Türkiye'ye dönen oyuncu Itır Esen ve menajer Engin Aykanat İstanbul'da görkemli bir düğün düzenledi. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı gecede Çağatay Ulusoy çiftin şahidi oldu.
Eylül ayının başında aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan oyuncu Itır Esen ile menajer Engin Aykanat, dünyaevine girdikten sonra mutluluklarını İstanbul’da kutladı. 19 Eylül’de Fransa’nın başkenti Paris’te nikah masasına oturan çift, Türkiye’ye dönerek yakın dostları ve aile fertleri için görkemli bir düğün gerçekleştirdi.
İstanbul’da gerçekleşen düğünde çiftin mutluluğuna sanat ve magazin dünyasından pek çok tanınmış isim ortak oldu. Gecede kıyılan temsili nikahta ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy nikah şahitliği yaptı. Düğüne katılanlar arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Devrim Özkan ve Mustafa Mert Koç gibi tanınmış simalar yer aldı.
Düğünün ilerleyen saatlerinde eğlence doruğa çıkarken ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise sürpriz bir an yaşandı; Çağatay Ulusoy ve Mustafa Mert Koç sahneye çıkarak gitar eşliğinde şarkı söyledi. Davetlilerin büyük beğenisini toplayan bu eğlenceli anlar geceye damgasını vurdu.