Aslında fena fikir değil: Elon Musk, Mark Zuckerberg’ü kafes dövüşüne davet etti

Dünyanın geleceğine hükmetme potansiyeli taşıyan iki iş insanı şaka yollu da olsa kafes dövüşü yapma konusunda anlaştı. Elon Musk'ın davetini kabul eden Mark Zuckerberg, 'Konum yolla yeter' dedi. Las Vegas'taki kafes dövüşü olmasa bile olmuş kadar interneti eğlendirdi.

Bilim Teknoloji 23 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Twitter'ın sahibi Elon Musk ve Facebook, Instagram, WhatsApp'ın çatı şirketi Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg.

Sahip oldukları teknoloji şirketleriyle insanlığın geleceğine dair önemli bir gücü elinde bulunduran Elon Musk ve Mark Zuckerberg’ün kafes dövüşü ihtimali interneti heyecanlandırdı.

Olay Elon Musk’ın Tweet’iyle başladı: Zuckerberg’le kafes dövüşüne hazır olduğuna dair paylaşım yapan Musk’a Zuckerberg’ün cevabı “Bana konum gönder” şeklinde oldu.

Restleşme bununla da bitmedi, Musk “Vegas Octagon” yazdı.

Burası, Ultimate Fighting Championship yani UFC’nin maçlarında kullanılan dövüş ringi. UFC’nin merkezi de Las Vegas.

Elon Musk, kavgada çok iddialı olamayacağını da şöyle anlattı: “‘Deniz aygırı’ adını verdiğim, rakibimin üzerine uzanıp hiçbir şey yapmadığım harika bir hareketim var. Çocuklarımı havaya fırlatmak dışında neredeyse hiç egzersiz yapmıyorum.”

Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın çatı şirketi Meta’nın sahibi Zuckerberg ise biraz daha iddialı. 52 yaşındaki Musk’a nazaran, 37 yaşındaki iş insanı Karma Dövüş Sanatları eğitimi alıyor ve yakın zamanda ‘tartışmalı da olsa’ Jiu-Jitsu turnuvası kazanmıştı.

Bu iki milyarderin seveninden çok sevmeyeni olduğu düşünülürse, bu kavga dünyayı daha az kötü bir yer yapma potansiyeli taşıyor. Sosyal medyada yazılanlar da bu ikilinin olası kavgası için ne kadar memnun olunduğunu gösteriyor. Özellikle Twitter bu ihtimal üzerine yapılan şakalarla doldu.

Twitter'a 250 milyon dolarlık tazminat davasıTwitter’a 250 milyon dolarlık tazminat davası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.