Şikâyetiniz varsa yazın: Apple CEO’su Tim Cook tüm maillerini bizzat okuyormuş

Apple'ın CEO'su Tim Cook, kişisel adresine gelen bütün email'leri okuduğunu söylerken, gerçek insanlar tarafından yazılan maillerin ilham kaynağı olduğunu anlatıyor. Cook, 'Her sabah saat 5 gibi müşteri notlarına bakmaya başlıyorum' diyor.

Bilim Teknoloji 11 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Apple CEO'su Tim Cook'a mail atmak isterseniz aklınızda bulunsun. Adresi, [email protected]

Teknoloji devi Apple’ın CEO’su Tim Cook, çoğu yöneticinin yapmaktan hoşlanmadığı şeyi bir tutku haline getirmiş: Kendisine gelen tüm emailleri, özellikle de onun talebi dışında gelen mailleri bizzat kendisi okuyor. İnsanlar tarafından kaleme alınan emaillerin ilham verici olduğunu kaydeden Cook, güne bu postaları okuyarak başladığını anlatıyor.

GQ dergisine konuşan Cook, “Hepimiz yüzde 90 performans gösterebiliriz ama insanların yüzde 100’e ulaşmasını istersiniz. Ve 100’e ulaşmak için bir şeyden ilham almanız gerekir” diyor ve kendi adına ilham perilerinden birinin elektronik posta kutusunda olduğunu söylüyor.

Günlük işleyişte Cook, sabah 5 gibi kalkıyor ve faydalı bulduğu müşteri maillerinin hepsini okuyor. Müşteriler ona Apple ürünleri hakkında ne düşündüklerini ve hissettiklerini, bazen de kendi hayatlarıyla ilgili hikâyelerini anlatıyormuş, bu bilgiler de ona ilham kaynağı oluyormuş.

Dergideki yazıya göre, eğer Cook için çalışıyorsanız, nerede olursanız olun bir gün uyandığınızda bu maillerden birinin size iletildiğini görmeniz kaçınılmazmış.

Tim Cook’a mail yazmak isterseniz biz de adresini paylaşmış olalım. Zaten bulmak isteseniz de çok kolay bulabilirdiniz: [email protected].

Apple CEO’su yıllık maaşından 35 milyon dolardan vaz geçti ama yine de 49 milyon dolar kazanacakApple CEO’su yıllık maaşından 35 milyon dolardan vaz geçti ama yine de 49 milyon dolar kazanacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.