TOGG az sonra trafikte: Önce reklamlar

Yıl sonunda piyasaya sürülmesi beklenen yerli araba TOGG, reklam çekimleri için Bebek sokaklarındaydı.

Bilim Teknoloji 22 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Yıl sonunda piyasaya sürülmesi, ön siparişte teslim hakkı kazanacakların da ay sonunda alması beklenen yerli araba TOGG, reklam çekimleri için Bebek sokaklarındaydı.

27 Aralık 2019’da tanıtılan ve yerli sermaye ortaklığı tarafından hazırlanan TOGG’un seri üretime geçtiği ilk modeli olan T10X, ön siparişle satışa başladı. Ön siparişlerin ardından trafiğe çıkacak olan TOGG, reklam çekimi için dün İstanbul Bebek’teydi. Bebek Sahili’nde yapılan çekimlerde kullanılan kırmızı  TOGG’un koltuğunda ise oyuncu Doğu Demirkol oturuyordu.  

16 Mart’ta başlayan ön siparişlere dair firmanın yaptığı açıklamada bir günde 22 bin 150 adet sipariş alındığı belirtilmiş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 20 Mart’ta sipariş sayısının 41 bin olduğunu duyurmuştu.

TOGG sahibi olmak için ön sipariş verenler 60 bin TL’lik bir ücret ödediler. 28 Mart’ta yapılacak çekilişte satın alma hakkı kazanacak kişiler, ön ödeme ücretleri hesap edilerek TOGG sahibi olabilecekler.

Togg ay sonunda trafikte

2023 yılında 20 bin araç teslim etmeyi hedefleyen TOGG’un fiyatları, aracın menziline ve ek özelliklerine göre değişiklik gösterecek. Yapılan açıklamaya göre V1 RWD standart menzil 953 bin TL, V2 RWD standart menzil 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil 1 milyon 215 bin TL’ olarak belirlendi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.