Hindistan’da uçakta yolcuyu akrep soktu

Hindistan'da bir iç hat uçuşu sırasında bir kadını akrep soktu. Hava yolu şirketi olayı 'nadir ve üzücü' olarak nitelendirse de şirketin uçaklarında daha önce meydana gelen böcek hadiseleri yeniden hortladı.

Dünya 8 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Akrep tarafından ısırılan kadın tedavisinin ardından taburcu edildi. Fotoğraf: AA

Hindistan’da Air India hava yolu şirketine ait bir uçağın 23 Nisan’daki Nagpur-Mumbai seferinde bir kadın yolcuyu akrep ısırdı. Uçak Mumbai’deki havaalanına indiğinde doktorlar kadın yolcuya müdahalede bulundu. Kadın hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bunun ‘nadir yaşanan bir olay’ olduğunu belirten hava yolu şirketi, gerekli protokollerin uygulandığını ve uçağın dezenfekte edildikten sonra akrebin bulunduğu belirtildi.

Şirket olayın nadir olduğunu söylese de 2019’da Bhopal-Mumbai seferini yapan uçağında da bir yolcuya ikram edilen yiyecekten hamam böceği çıkmıştı.

Biraz daha geriye gidersek 2018’de de Newyork-Mumbai seferini yapan bir uçağında business class kısmında üç çocuğuyla yolculuk yapan bir kişiyi tahtakuruları ısırmıştı. Şirket o zamanda tahtakuruları nedeniyle şişen kolunun fotoğrafını sosyal medyada yayımlayan yolcudan özür dilemişti.

300 milyon yıl önce yaşamış bir deniz akrebi300 milyon yıl önce yaşamış bir deniz akrebi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.