Huylu huyundan vazgeçmez: Kapılara dokunan benim, kapılara birer birer

İngiltere'de araba kapı kollarına dokunma bağımlısı olduğunu söyleyen Paul Priestley, 5 yıl süren yasağının ardından tekrar sahaya indi. Bu kez yakalanan Priestley, esrar ve bıçak bulundurma suçları eklenince 9 ay hapis cezası aldı.

Dünya 4 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Paul Priestley, 2018'de 5 yıl arabalara dokunmama cezası almıştı.

İngiltere’de, Peterborough kentinde yaşayan ‘enteresan’ huyu olan kişi tekrar ortaya çıktı. Araba kapılarını deneme bağımlısı olduğunu belirten Paul Priestley, 5 yıllık arabalara dokunmama cezası bitince arabaları ellemeye başladı ve bu kez 9 ay hapis cezası aldı.

Peterborough’da bir adamın araba kapılarını açmayı denediğine dair görüntülerin yayılması polisi harekete geçirdi ve videolardaki kişinin 44 yaşındaki Priestley olduğu belirlendi. 2018’de, arabalara dokunma ve girme konusunda 5 yıl boyunca uslu durması için yasak kararı verilen zanlı 27 Mart’ta tutuklandı.

Avukatı müvekkilinin araba kapı kollarını deneme bağımlısı olduğunu söyledi ama zanlının suç dosyası kabarık çıktı: Esrar ve yasal sınırlardan büyük bıçak bulundurduğunu kabul eden Priestley, 9 ay hapis cezası aldı.

Parayla satılan ek hizmette son nokta: Volkswagen, kaçırılan arabayı takip etmek için ücret istediParayla satılan ek hizmette son nokta: Volkswagen, kaçırılan arabayı takip etmek için ücret istedi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.