Bayram bitti, köprü ve otoyollar dört gün daha ücretsiz

Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle vatandaşlar köprü ve otoyolların ücretsiz kullanımının devam edip etmediğini araştırıyordu. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı köprü ve otoyollarda ücretsiz geçiş 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar sürecek.

Ekonomi 20 Haziran 2024
Yap-işlet-devret projelerinde ücretsiz geçiş uygulanmıyor.

Kurban Bayramı bugün bitti, ancak köprü ve otoyollarda uygulanan ücretsiz geçişin sürüp sürmeyeceği merak ediliyordu. Dört günlük Kurban Bayramı sona erse de perşembe ve cuma günlerinin de eklenip resmi bayram tatilinin dokuz güne çıkarılmasıyla Karayolları Genel Müdürlüğü’ne (KGM) bağlı köprü ve otoyollarında ücretsiz geçiş sürecek. KGM sorumluluğundaki otoyollarla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler 24 Haziran Pazartesi saat 07.00’ye kadar ücretsiz olacak.

15 Temmuz’da indirim başlamıştı

Bayram tatili nedeniyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollarla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler 15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00’dan başladı, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00’ye kadar ücretsiz olacak. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasının dışında tutuldu.

İstanbul'da fiyat en çok köprü geçişinde arttıİstanbul’da fiyat en çok köprü geçişinde arttı

Kurban Bayramı şimdiden sahillere bilet satışlarını artırdıKurban Bayramı şimdiden sahillere bilet satışlarını artırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.