Ekonomi gazetesi 1 yaşında

Gazetecilerin gazetesi tanımı, idari ve mesleki olarak çalışanların emeği ile oluşan sürdürülebilir kolektif bir mali yapıyı ifade eden Ekonomi gazetesi sektörde 1’inci yılını tamamladı.

Ekonomi 21 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Sektörde 1'inci yaşını kutlayan Ekonomi gazetesi, 250 kişilik bir ekiple ikinci yılına başlıyor.

Gazetecilerin gazetesi tanımı, idari ve mesleki olarak çalışanların emeği ile oluşan sürdürülebilir kolektif bir mali yapıyı ifade eden Ekonomi gazetesi sektörde 1’inci yılını tamamladı. İş dünyasına yönelik haberleriyle öne çıkan Ekonomi gazetesi, birinci yaş kutlaması nedeniyle şu açıklamayı yaptı: “İşimizi, zorlu koşullarda yapmaya çalışıyoruz. Günümüzde medyaya yüklenen işlev dikkate alındığında, Türkiye’de ve dünyada patronsuz bir gazete modelini oluşturmak gerçekten zordu. Alanında örnek olan bu modeli sürdürmek ise daha da zor…
Okurlarının desteği, 40 yılı aşkın mesleki bilgi ve deneyime sahip gazetecilerin genç meslektaşlarıyla oluşturduğu sinerji ve ilkeli habercilik heyecanı, bu yoldaki engelleri aşmamıza yardımcı oldu…”

Türkiye’nin eski ama yeni bir ekonomi gazetesi olduTürkiye’nin eski ama yeni bir ekonomi gazetesi oldu

250 kişilik ekiple 2’nci yılına giriyor

Açıklamada Ekonomi gazetesinin, bu dinamiklerle bir yıl gibi kısa bir süre içinde iş dünyasının ve ekonomiyle uzaktan yakından ilişkili tüm aktörlerin referans yayını olmayı başardığı belirtilirken, “250 kişilik “genç” bir ekiple ikinci yılımıza da ilk günün heyecanı ile başlıyoruz. Amacımız, her günün sabahında, Türkiye ve dünya ekonomisinin gerçek gündemini, doğru açı, tutarlı analiz ve değerli yorumlarla sizlere ulaştırmak” denildi.

Ekonomi Gazetecileri Derneği'nden JP Morgan toplantısına 10Haber tepkisiEkonomi Gazetecileri Derneği’nden JP Morgan toplantısına 10Haber tepkisi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.