Gece boyu iPhone 15 sırası beklediler

Bazı insanları fiyatı hiç etkilemiyor demek. Yeni çıkan iPhone15'e sahip olmak isteyenler sabaha kadar sıra bekledi. Sıradakiler, telefonları mağazaya taşıyan helikopteri alkışladılar. Bu telefon çılgınlığının tek adresi ise İstanbul değildi.

Bilim Teknoloji 30 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Apple, 12 Eylül’de iPhone 15 serisini tanıtmıştı. Dün bu modelleri 22 Eylülden itibaren sipariş verip parasını ödeyenlere teslimatı bütün dünyayla birlikte Türkiye’de de başladı ve ülkenin farklı yerlerinden ilginç kuyruk görüntüleri geldi.

İstanbul’da iPhone 15 telefonlar, bir alışveriş merkezine gece saatlerinde görevliler tarafından helikopterle getirildi. AVM’nin çatısından mağazaya halatla inen görevliler, iPhone 15 modellerini film sahnelerine benzer şekilde mağazaya teslim etti.

Fiyatları 49 bin 999 TL ile 92 bin 999 TL arasında değişen telefonlar çelik kutudaydı ve geceden sıraya giren çok sayıda insan helikopteri alkışladı.

Öte yandan Ankara’da da çok sayıda insanda iPhone 15 telaşı vardı. Bir alışveriş merkezinin önünde gece saatlerinden itibaren iPhone 15 kuyruğu oluştu ve o anlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Erdoğan'dan gençlere müjdeler: Cep telefonu yardımı, ayda 10 GB internet, yeni evlilere krediErdoğan’dan gençlere müjdeler: Cep telefonu yardımı, ayda 10 GB internet, yeni evlilere kredi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.