Getir, n11’in tamamını satın aldı

Getir, geçen yıl yüzde 33 hissesini 50 milyon dolara aldığı Doğuş Holding ile Güney Koreli SK Planet ortaklığında kurulan e-ticaret platfomu n11’in diğer hisselerini de satın alarak yeni sahibi oldu. 

Ekonomi 4 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Getir, geçen yıl üçte bir hissesini satın aldığı Doğuş Holding ile Güney Koreli SK Planet ortaklığında kurulan e-ticaret platfomu n11’in diğer hisselerini de satın alarak yeni sahibi oldu. Konuyla ilgili duyuruyu Getir’in kurucusu Nazım Salur tarafından yapıldı. Salur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Getir olarak geçen yıl üçte bir hissesini alarak ortak olduğumuz N11.com’un diğer hisselerini de aldık. n11.com’u kurup büyüten ortaklarımız Doğuş Grubu ve SK Holdings’e bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir n11.com yakında” dedi.

Getir, n11'e resmen ortak olduGetir, n11’e resmen ortak oldu

Yüzde 33 hissesini 50 milyon dolara satın almıştı

2015 yılında kısa süreli online market alışverişi platformu olarak kurulan Getir, geçen yıl n11’in yüzde 33’ünü 50 milyon dolara satın aldığını duyurmuştu. Şirket, son satın almayla ilgili henüz bir rakam paylaşmadı. Rekabet Kurumu’nun onayının ardından anlaşmayı resmiyete döken Getir’in önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapması bekleniyor.

Getir'in kurucusu Salur: Londra'da 6 rakibimizin iki katı iş yapıyoruzGetir’in kurucusu Salur: Londra’da 6 rakibimizin iki katı iş yapıyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.