Son başvuru 31 Ağustos’ta: Donanımlı insan kaynağı sıkıntısına çözüm için yola çıktılar

Kadir Has Üniversitesi ve Tribal Worldwide İstanbul, marka iletişimi alanında yüksek lisans programı oluşturarak, stratejik ve yaratıcı marka yönetiminde nitelikli çalışan sıkıntısına çözüm bulmayı hedefliyor. BrandMaster'da üniversitenin akademik kadrosuyla, sektör profesyonelleri ders verecek.

Ekonomi 10 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Kadir Has Üniversitesi ve Tribal Worldwide İstanbul, marka iletişimi alanında BrandMaster adını verdikleri bir yüksek lisans programı hazırladılar. Reklam ve Stratejik Marka İletişimi Yüksek Lisans Programı, marka, girişimci, iletişim ajansı, medya ajansı gibi sektörün farklı alanlarında aynı konuya kafa yoran profesyonelleri hedefleyerek tasarlanmış.

BrandMaster adındaki programın başlıca hedefiyse, sektörün son dönemdeki en önemli sıkıntılarından biri olan stratejik ve yaratıcı marka yönetimi alanlarındaki donanımlı insan kaynağı sıkıntısına çözüm olmak.

Sektörün yeni yeteneklerini keşfetmeyi hedefleyen program, her biri alanının en iyisi olan uzmanlardan oluşan eğitim kadrosuyla da onları donanımlı hale getirmeyi hedefliyor.

Tezsiz bir yüksek lisans programı olan BrandMaster, 3 dönemden oluşuyor. Kadir Has Üniversitesi’nin akademisyenlerinin yanı sıra sektöründe tanınan konuklarla tanışma ve verimli tartışmalar yürütme imkânı da sunuluyor. Bu doğrultuda Akan Abdula, Kurtcebe Turgul, Ozan Açıktan, Ceren Şehitoğlu, Yalçın Pembecioğlu, Zeynep Karaarslan Başaran gibi tecrübeli isimler de programda yer alıyorlar.

Son başvuru tarihi 31 Ağustos olan programla ilgili detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz. 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.