Bir ay önce ölümle tehdit ettiği eski eşini sokak ortasında vurdu

Bağcılar'da Yusuf K. dört yıl önce boşandığı eski eşi Ceylan T.'yi yaklaşık bir ay önce 'Seni öldüreceğim, sakat bırakacağım' mesajlarıyla tehdit etti. Karşılaştıklarında da 'Sen beni aldatıyorsun, seni öldüreceğim' diyerek silahla vurdu.

Gündem 25 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Olay 24 Temmuz Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında, 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Dört çocukları olan Yusuf Y.  ile Ceylan T. çifti yaklaşık dört yıl önce boşandı. Yusuf Y. eski eşi Ceylan T.’ye tehdit mesajları göndermeye başladı. Son olarak da bir ay önce ‘Seni öldüreceğim, sakat bırakacağım’ diye tehdit etti.
Önceki gün sabah saatlerinde Ceylan Y. işe giderken eski kocası Yusuf Y. önünü kesti. Sokak ortasında tartışmaya başladılar. Ardından Yusuf Y. ‘Sen beni aldatıyorsun, seni öldüreceğim’ diyerek Ceylan T.’yi silahla vurdu. Saldırının ardından Yusuf Y., koşarak olay yerinden uzaklaşırken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Ceylan T. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis aynı gün içinde Yusuf Y.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Yusuf Y.’nin evinde yapılan aramada Ceylan T.’yi vurduğu silah ele geçirildi. Durumu iyi olduğu öğrenilen Ceylan T. eski kocası Yusuf Y.’den şikayetçi oldu. Şüpheli Yusuf Y. ‘Kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Ceylan T. ile eski eşinin sokak ortasında tartışması, eski eşin onu silahla vurup kaçması güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan olay yerine gelen Ceylan T.’nin yakınlarının sinir krizi geçirdiği anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eşini doğumdan iki gün sonra öldürmüştü, hafifletici sebep de buldu: Uyuşturucu almıştımEşini doğumdan iki gün sonra öldürmüştü, hafifletici sebep de buldu: Uyuşturucu almıştım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.