17 yaşındaki çocuk babasını öldürdü

Mersin'de 17 yaşındaki bir çocuk babası Mevlüt Sandal'ı tabancayla vurarak öldürdü. İfadesinde ise kavga ettiklerini ve bunun aile içi anlaşmazlıktan çıktığını söyledi.

Gündem 7 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Mersin’de yaşayan Mevlüt Sandal Çamlıyayla ilçesindeki Korucak Mahallesi muhtarıydı. 47 yaşındaki muhtarın 17 yaşında K.S. adında bir oğlu vardı. Ancak önceki gece baba ve oğlu arasında henüz öğrenilmeyen bir sebeple kavga çıktı.

Kavga büyürken oğlu K.S. bir anda tabancasına sarıldı ve babası Mevlüt Sandal’a iki el ateş etti. Kurşunların isabet ettiği muhtar yere yığıldı. Silah seslerini duyan çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri ise Mevlüt Sandal’ın başından vurulup öldüğünü tespit etti. Gözaltına alınan K.S. ise emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemenin tutuklama kararı verdiği K.S. ifadesinde kavganın aile içi anlaşmazlıktan çıktığını söyledi.

Cinayetten müebbet cezası alıp aranıyordu: Uyuşturucuyla yakalandıCinayetten müebbet cezası alıp aranıyordu: Uyuşturucuyla yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.