2 düğün 2 cinayet: Eğlence kana bulandı

Balıkesir ve Tokat'ta yapılan iki düğünde silahlar konuştu. Tokat'ta silahına sarılan taraflardan biri ölürken, Balıkesir'de hayatını kaybeden ise evine ekmek götürmek için çalışan garson oldu.

Gündem 27 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Bostancı Mahallesi’nde bir sünnet düğünü yapılıyordu. Otelde gerçekleşen düğüne henüz kim oldukları bilinmeyen 3 kişi daha geldi. Buradaki garsonlardan yemek isteyen 3 kişiye garsonun cevabı ise “Düğüne gelen davetliler dışındakilere yemek veremeyiz” oldu. Bunu duyan 3 kişi garsonlarla kavga etti ve davetsiz misafirlerden biri silahına sarıldı. Garsonlar Özkan K. ile Serkan K. kurşunların hedefi oldu ve Özkan K. başından, kardeşi Serkan K. ise bel ve kalça kısmından yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Özkan K., hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Özkan K.’nın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Hayati tehlikesi bulunan Serkan K. ise ilk tedavisinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Husumet çatışmaya dönüştü

Öte yandan Tokat’ta gerçekleştirilen bir düğün de kana bulandı. Karakaya beldesinde önceki gün yapılan düğünde daha önceden aralarında husumet bulunan Orhan Mert K. ile Yusuf Çavdar da karşılaştı. Bu karşılaşma kavgayla sonuçlanınca yine silahlar konuştu.

Silahlı kavgada Çavdar olay yerinde hayatını kaybetti, Orhan Mert K. ile düğüne katılan Mustafa Anıl Y. ve Aziz Atıl Y. yaralandı. Erbaa Devlet Hastanesindeki tedavileri tamamlanan 3 yaralı ile düğün sahibi oldukları ve delilleri karartmaya çalıştıkları öne sürülen Yavuz Ş, Abdulsamet Ş. ve Fatih K. gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarma ve emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ege'de feci kaza: Önce çocukları denize attı, sonra...Ege’de feci kaza: Önce çocukları denize attı, sonra…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.