21 yıl sonra aynı acı: Öldürülen amcasının ismi verilen genç cinayete kurban gitti

Adana’da vurulan Erkan Efe Dağoğlu (16) adlı genç, arkadaşlarıyla dere kenarında otururken kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Gence, 21 yıl önce öldürülen amcasının ismi verilmişti.

Gündem 23 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Adana’da arkadaşlarıyla dere kenarında oturduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla açtığı ateş sonucu başından, göğsünden ve boynundan vurulan Erkan Efe Dağoğlu (16) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay önceki gün akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi’ndeki Sarıçam Deresi kenarında meydana geldi. İddiaya göre Erkan Efe Dağoğlu arkadaşlarıyla dere kenarında oturduğu sırada yanına yaklaşan bir kişi tabancasıyla ona doğru ateş açtı.

Hastaneye yetiştirildi ama…

Başına, boynuna ve göğsüne kurşun isabet eden Dağoğlu kanlar içinde yere yığılırken şüpheli kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Dağoğlu ilk müdahalenin ardından ambulansla yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı.

Burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Dağoğlu’nun cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Erkan Efe Dağoğlu’nun aynı ismi taşıdığı amcası Erkan Dağoğlu’nun da 2012 yılında Adana’da bir barda çıkan silahlı ve bıçaklı kavga sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tuzla'daki cinayetin altından kripto para çıktıTuzla’daki cinayetin altından kripto para çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.