41 gündür kayıp kızını arıyor: Zorla bir yerde tutuluyor olabilir

Manisa'da annesinin evinden çıkan Selin Öztürk'ten 41 gündür haber alınamıyor. Annesi Yeliz Karalar boşandığı eşinden şüpheleniyor ve 'Zorla bir yerde tutuluyor olabilir' diyor.

Gündem 21 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
41 gündür haber alınamayan 22 yaşındaki Selin Öztürk.

Selin Öztürk 22 yaşındaydı, Manisa’da yaşıyordu. Evlenmişti ancak eşi cezaevindeydi ve genç kadın bazen annesinde bazen babasında kalıyordu. Yine annesi Yeliz Karalar’ın evinde kaldığı 10 nisanda “Babama gidiyorum” diyerek yola çıktı ve bir daha ondan haber alınamadı. Anne Yeliz Karalar da polise başvurdu.

“Babasına duş almaya gideceğini ve geri döneceğini söyledi. Evden ayrılı, geri dönmeyince merak ettim, ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım” diyen Yeliz Karalar o günden bu yana kızının telefonunun kapalı olduğunu söylüyor. Kaybolan kızıyla ilgili babasından ve abisinden şüphelendiğini söyleyen kadın “Babası da abisi de kızımı arayıp sormazlar ama kaybolduğu günün ertesi günü mesaj atarak Selin’in bende olup olmadığını sordular. Bu durumdan şüphelendim ve üç gün sonra kayıp başvurusu yaptım” dedi.

Kızının hayatından endişe ettiğini dile getiren Karalar “Kızıma dönmesi için çağrıda bulunmak isterdim ama yaşadığından emin olamıyorum. Telefonunu kapatacak bir çocuk değil. O yüzden ne kadar çağrı yapsam da boş. Kızımdan umudumu kestim. Zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Çocuğumun ölüsünü bile bulsam en azından bir mezarını yapayım. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda” dedi.

Bir haftadır kayıp olan genç kadının cesedi toprağa gömülü bulunduBir haftadır kayıp olan genç kadının cesedi toprağa gömülü bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.