Acılı anne adalet arıyor: Oğlumu neden öldürdüler?

Küçükçekmece'de bir dükkanın önünde otururken öldürülen Hakan Özer'in annesi katillerin bulunmasını istiyor. Acılı anne "Oğlumu neden öldürdüler?" diye soruyor.

Gündem 25 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Küçükçekmece’de iş arkadaşlarıyla iş yerinin yanındaki börekçide oturan Hakan Özer, motosikletli kişiler tarafından açılan ateş nedeniyle yaşamını yitirdi. O sırada olay yerinde bulunan bir kişi ise kolundan yaralandı. Bu silahlı saldırının kamera kayıtları da ortaya çıktı. Olayı anlatan Hakan Özer’in eşi Aslı Özer çalıştığı iş yerinden haraç vermediği için eşinin öldürüldüğüne dair iddiaları yalanlıyor.

Hakan Özer’in olaydan 2-3 dakika önce kendisiyle konuştuğunu söyleyen kadın, eşinin ortada hiçbir sebep yokken profesyonel kişiler tarafından öldürülmesini anlamlandıramıyor. 2 küçük çocukları olduğunu söyleyen kadın “Eşim de çok gençti, 30 yaşındaydı. Bir insanı öldürmek için bu kadar ne olmuş olabilir? Bunun bir an önce çözülmesini istiyorum” diyor.

Anne Perihan Özer ise “Benim oğlumu öldürenlerin, katillerinin bulunmasını istiyorum. Devlet bana yardım etsin. Oğlumun katilleri bulunsun. Kim yaptı? Niye yaptılar bilmiyorum. Hiçbir şey yoktu. Oğlum işine, işinden evine geliyordu. Oğlumu neden öldürdüler?” diye soruyor.

Akşener'den Erdoğan'a Ateş telefonuAkşener’den Erdoğan’a Ateş telefonu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.