AK Partili başkanın oğlu kazada öldü: Yeni aldığı motoruyla memleketine dönüyormuş

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ın oğlu Muhammed Ali Arslan trafik kazasında hayatını kaybetti. Arslan, İstanbul’dan sıfır aldığı motosikletiyle memleketine dönüyordu.

Gündem 22 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde dün bir otomobille motosiklet çarpıştı. İstanbul’dan satın aldığı 34 GTV 014 plakalı motosikletiyle Bartın’a dönen AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ın oğlu Muhammed Ali Arslan, Kaypaklar mevkiinde Ş.G’nin kullandığı 34 FG 8938 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada 35 yaşındaki Arslan ile aynı motosiklette bulunan Gökhan Katıoğlu, ağır yaralandı. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Muhammed Ali Arslan ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

2022'de trafik kazalarında 5 bin 229 kişi ölmüş: En az ölümlü kaza İstanbul'da2022’de trafik kazalarında 5 bin 229 kişi ölmüş: En az ölümlü kaza İstanbul’da

Motorunu yeni almıştı

Öte yandan Arslan’ın kaza yaptığı motosikleti dün sabah İstanbul’dan sıfır olarak satın aldığı öğrenildi. Arslan’ın, memleketi Bartın’a yola çıkmadan önce sosyal medya hesabından motosikleti paylaşarak ‘hayırlı olsun’ yazdığı görüldü.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da kazaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Bartın İl Başkanımız Sayın Yaşar Arslan’ın oğlu Muhammet Arslan’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Muhammet kardeşimize Allah’tan rahmet, Sayın Başkanımıza, Arslan ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah.”

Cenaze Bartın’a getirilen, Caydüzü Mahallesindeki evinin önünde helallik alındı. Daha sonra Esentepe mahallesindeki Bilal-i Habeş camisinde kılınan cenaze namazından sonra Halatcı Yaması Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Motosiklet kullanan eşine bilerek otomobiliyle çarpmış ve öldürmüşMotosiklet kullanan eşine bilerek otomobiliyle çarpmış ve öldürmüş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.