Gündüz kuşağı TV’sinden romanlara konu olacak öykü: Dadı Meryem’in iki büyük sırrı

Eşini çocuklarının dadısıyla aldatan Mehmet Altun eşiyle barışmak istedi ama olayın arkasından roman yazılacak bir öykü çıktı. Aldatma olayında adı geçen dadı Meryem'in iki büyük sırrı vardı ve bunlar ortaya çıktıkça şok üzerine şok yaşandı.

Gündem 5 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Mehmet Altun (solda), Rabia Altun (ortada), Dadı Meryem (sağda).

Mehmet Altun bir süredir ayrı yaşadığı eşi Rabia Altun’la barışmak için Esra Erol’un sunduğu bir televizyon programına katıldı. Rabia Altun ise eşiyle barışmak istemiyordu çünkü altı yıllık evliliğinde ihanete uğramıştı. Eşi Mehmet Altun onu evde çocuklara bakması için çalıştırdıkları dadı Meryem’le aldatmıştı.

Canlı yayında bu sıradan konu konuşulurken olayın altından inanılmaz bir hikaye çıktı.

Mehmet Altun’un eşi Rabia’yı aldatırken birlikte olduğu dadı Meryem genç ve güzel bir kadın. Ama bazı sırları var.

Biraz sonra gündüz kuşağı TV programında ilk ‘şok’ yaşandı.

Esra Erol’un gündüz kuşağındaki yayını sırasında bir ihbar geldi. Buna göre dadı Meryem gelmişte cezaevinde 9 yıl yatmıştı. Hem de cinayet suçundan.

Canlı yayında Esra Erol, Meryem’e bunu sordu. Meryem, cezaevine girdiğini inkar etmedi. 9 yıl yatmış, cezasını çekmişti.

Peki suçu neydi? İlk şok buydu: Dadı Meryem, 8 yaşında bir kız çocuğunu, Hasret Karakoç’u öldürmekten cezaevinde yatmıştı. Suç da korkunçtu: Hasret Karakoç aslında ölmemiş, bayılmıştı ama olay sırasında 16 yaşında olan ‘Meryem’ onu diri diri gömmüştü.

Dadı Meryem cinayet işledikten sonra tutuklanmış ve 9 yıl cezaevinde kalmış.

Meryem kendini savundu, “O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum” dedi. Küçük Hasret’i kazayla öldürdüğünü, korktuğu için de onu gömdüğünü söylüyordu.

Esra Erol, “Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın” deyince Meryem, ‘Yaklaşmamam gerekiyorsa yaklaşmam, sicilimde suça sürüklenen çocuk olduğum yazılı’ cevabını verdi, kendi masumiyetini ve pişmanlığını anlatmaya çalıştı.

Basit bir evdeki aldatma olayından gelinen nokta buydu ama hikayenin burada bittiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Seyirci birinci şokun etkisini içine sindirmeye çalışırken ikinci şok geldi.

Meryem’in adı cinayet işlendiği sırada Meryem değildi, Serkan’dı. 16 yaşında bir erkek çocuğuydu Meryem, cinayet işlendiğinde.

Sonra 9 yıl hapis yattı. Cezaevinde kendi cinsel kimliğini buldu. Çıktıktan sonra uzun ve zahmetli bir cinsiyet değiştirme tedavisine başladı, tedavisi tamamlandığında da yasal hakkını kullanıp nüfus kaydındaki cinsiyetini de, adını da değiştirdi ve Serkan’dan Meryem’e döndü.

Meryem adıyla ve yeni cinsel kimliğiyle hayata tutunmaya çalışıyordu, iş aradı ve sonunda Altun çiftinin evinde çocuk bakıcısı olarak işe başladı.

Ardından evin içinde Mehmet Altun’la aralarında bir cinsel çekim yaşandı, çiftin ilişkisi başladı. Ta ki Rabia Altun onlardan şüphelenene ve onları yakalayana kadar.

Sonrası, Esra Erol’un programında ortaya çıkan çarpıcı bir yaşam öyküsü. İçinde cinayet var, dram var, aşk var, aldatma var…

İstanbul’da kadın cinayeti: Hemşire Sibel eski sevgilisi tarafından öldürüldüİstanbul’da kadın cinayeti: Hemşire Sibel eski sevgilisi tarafından öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.