Aldatma kavgası: Kocasını ikinci kattan attı, başında bıçakla bekledi

Bursa’da bir kadın kendisini aldattığından şüphelendiği kocasını ikinci kattan aşağı itti. Yerdeki adamın başında bıçakla bekleyen kadın komşularına da “Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın” diye bağırdı.

Gündem 27 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Bursa’da bir kıskançlık kavgası çığırından çıktı; 33 yaşındaki G.K kocasını camdan itip ikinci kattan aşağı düşürdü. Sonra da bıçakla başında bekleyip birilerinin yaralıya yardım etmesini de engelledi.

Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Barboros Mahallesindeki bir apartmanda G.K. kendisini aldattığından şüphelendiği kocası Y.U. ile tartışmaya başladı.

Tartışma sonrasında da kocası Y.U.’yu ikinci kattaki evin penceresinden boşluğa itti. Metrelerce yüksekten düşen Y.U. acı içinde komşulardan yardım istedi. G.K. de bu sırada elindeki bıçakla aşağı inip bir süre yerde hareketsiz yatan kocasının başında bekledi.

Hastane yöneticisi cinayetinde sır perdesi aralandı: Sebep kıskançlıkHastane yöneticisi cinayetinde sır perdesi aralandı: Sebep kıskançlık

Olayı görüntüleyen komşularına bağırdı

Yerde yatan Y.U.’ya hakaret eden G.K. kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki gösterdi. Elindeki bıçakla eşinin çevresinde dolaşan G.K. camdan bakan komşularına “Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın” diye bağırdı.

Apartman sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezine başvurması üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı adam olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgi soruşturma başlattı.

78 yaşındaki eşini kendisini aldattı diye öldürdü78 yaşındaki eşini kendisini aldattı diye öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.