🏆 DÜNYA KUPASI 2026 MERKEZİ 72 Maç 48 Takım 12 Grup ⚽ Canlı Sonuçlar Fikstür 🏟️ Stadyumlar Hikayeler Keşfet → 🏆 Dünya Kupası 2026 Merkezi Keşfet →

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ek operasyon: 10 kişi gözaltına alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET'le ilgili soruşturmada 10 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında aynı soruşturmadan tutuklu eski genel sekreter Cansel Çevikol Tuncer'in eşi ve kayınvalidesi de var.

Gündem 16 Haziran 2026

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki ANSET’e yönelik soruşturma kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “ihaleye fesat karıştırmak”, “rüşvet”, “suçtan elde edilen gelirin aklanması”, “edimin ifasına fesat karıştırmak” iddialarına ilişkin ANSET’e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlendi.

Operasyonda Antalya Büyükşehir Belediyesinde genel sekreter olarak görev yaparken aynı soruşturma kapsamında tutuklanan Cansel Çevikol Tuncer’in eşi V. Tuncer ve kayınvalidesi N. Tuncer, belediye ve belediye iştiraki şirketlerde görev yapan B.A, D.A, E.B, M.Ş, N.I, R.S.Ö, S.Ü. ve Ş.A. gözaltına alındı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.