Arda Turan, Seçil Erzan olayını anlattı: İmzalı, kaşeli kağıtlar aldık

Arda Turan kendisini dolandıran Seçil Erzan'a verdiği paralardan sonra bankanın kaşesi bulunan dekontlar aldığını söyledi. 'Mağduruz' diyen Turan, Erzan'ın daha önceden banka tarafından 'başarı hikayesi' gibi sunulduğunu da anlattı.

Gündem 8 Mayıs 2024
Arda Turan Marca gazetesine samimi açıklamalarda bulundu.

Seçil Erzan aralarında spor dünyasından isimler de olan ünlüleri milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Bu isimler arasında en çok gündeme gelen Erzan’la telefonlaşmaları ortaya çıkan Arda Turan olmuştu.

TV100’e konuşan Arda Turan verdikleri paralar karşılığında bankanın kaşeli imzalı kağıtlarını aldıklarını söyledi. Turan “Seçil Erzan ne yapmış olursa olsun bir kadındır. İçeride sıkıntı çekiyor. Bize ne sıkıntı veriyorsa versin, hukuk karşısında ne gerekiyorsa ortaya çıkacak” dedi.

‘Anlatıldığı gibi fahiş faiz yok’

Turan hayali fonu şöyle anlattı: ”Öyle anlatıldığı gibi fahiş faizler yok. Bizim paralarımız helal para, çocukluktan kazandığımız paralar. Normal Denizbank’ın içinde olabilecek, fonlara katılabilecek paralar. Bankanın içinde verilmiş, evraklarda imza bulunan, Denizbank’ın kaşesi olan kağıtlar. Öyle ‘bire 300’ gibi bir durum yok. Pandemi döneminde dolardan kim ne kadar kazandıysa öyleydi. Bize burada çok haksızlık ediyorlar. Anlatıldığı gibi değil.”

‘Erzan bankanın başarı hikayesi olarak sunduğu biri’

Erzan’ın önceden Denizbank tarafından sosyal medyada ‘başarı hikayesi’ olarak paylaşıldığını belirten Turan şunları söyledi: ”Bu ülkede biz yıllarca elden para alıp dekonta imza attık futbolculuk döneminde. Şunu söylemek istiyorum: Bu kadın 15 sene boyunca başarı hikayesi olarak Denizbank’ın sosyal medyasında duran, bankanın çok güvendiği ve İstanbul’un göbeğinde şube müdürlüğü yapmış birisi. Evraklı imzalı kağıtlar var. Ben adaletten önce Denizbank’a sesleniyorum. Onların da güvenilirliğine de güveniyorum. Bankanın yöneticilerinin de suçu olmayabilir. Ama bu bankanın çalışanının sorumluluğuna girer. Benzer bir olay Manavgat’ta da oldu. Her şeyi geçtim, biz mağduruz. Para kaybettik. Denizbank kaşeli imzalı kağıtlar var. Banka müdürünün imzası var.”

Seçil Erzan için istenen ceza her gün artıyor: 295 yıla yükseldiSeçil Erzan için istenen ceza her gün artıyor: 295 yıla yükseldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.