Asansörde bulunan anne-kız öldürülmüş, alt komşu gözaltında

Manisa'da bir asansörde anne ve kızı ölü bulunmuştu. Yapılan otopsi sonrası anne ve kızın boğularak öldürüldüğü saptandı. Ailenin alt katında oturan komşu gözaltına alındı.

Gündem 20 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Fabrika işçisi Devrim Güler Manisa’nın Salihli ilçesinde üz çocuğuyla bir apartman dairesinde yaşıyordu. Ancak anne Güler ve 18 yaşındaki kızı önceki gün asansörde hareketsiz yatarken bulunmuş, olay yerine gelen ekipler anne ile kızının hayatını kaybettiğini belirlemişti. Cenazeler de İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırılmıştı.

Yapılan ön otopside anne kızın iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Bunun üzerine cinayet şüphesi üzerinde duran savcılık sabah saatlerinde uçakla Ankara’ya gittiği belirlenen Devrim Güler’in alt komşusu A.Y.’yi akşam gözaltına alındı. Çiftçilikle uğraştığı öğrenilen A.Y. Ankara’daki işlemlerin ardından sorgulanan üzere Salihli’ye getirilecek. Şüphelerin neden komşu A.Y. üzerinde toplandığı henüz öğrenilemedi.

Öte yandan aile yakınlarına teslim edilen anne Devrim Güler ve kızı Doğa Etyemez’in cenazelerinin bugün Salihli’de toprağa verileceği öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

İstanbul'da sipariş kalemiyle cinayetİstanbul’da sipariş kalemiyle cinayet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.