Asansörde boğularak öldürülmüş halde bulunan anne kızın komşusu itiraf etti: Ben yaptım

Manisa'da yaşadıkları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'i boğarak öldürdüğü belirlenen alt komşu Atalay Yüksel suçunu itiraf etti ve tasarlayarak cinayetten tutuklandı.

Gündem 22 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde Devrim Güler ve kızı Doğa Etyemez’in yaşadıkları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunmuş, anne ve kızın boğularak öldürüldüğünün tespit edilmesi üzerine şüpheli alt komşu Atalay Yüksel gözaltına alınmıştı. Yüksel poliste yapılan sorguda Güler ve Etyemez’i öldürdüğünü itiraf etti.   

Salihli Kocaçeşme Mahallesi’ndeki binada oturan bir kişi zemin kata inmek için asansör çağırdığında asansör kabininde aynı binada oturan komşuları Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in hareketsiz yattığını görmüştü. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Güler ile Etyemez’in hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Cenazeler olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi’ne, ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.

Yapılan ön incelemede vücutta ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Atalay Yüksel

Alt kat komşuları cinayeti itiraf etti

Bunun üzerine Devrim Güler ile Doğa Etyemez’in ölü bulunduğu günün sabahı uçakla Ankara’ya giden alt komşu Atalay Yüksel şüphe üzerine gözaltına alındı. Çiftçilik yapan Yüksel Ankara’dan Manisa’nın Salihli ilçesine getirildi.

Yüksel Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda suçunu itiraf etti ve işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede ‘kadına karşı tasarlayarak cinayet’ suçundan tutuklandı.

Kadın cinayetinde faili bir kedi ortaya çıkardıKadın cinayetinde faili bir kedi ortaya çıkardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.