ATSO başkanının korkunç ölümü: Teknenin pervanesine takılarak…

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar'ın hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları çok korkunç. Marina içinde tekneden düşen bir yastığı almak için eğilen Bahar denize düşmüş, o sırada manevra yapan teknenin pervanesine kapılmış.

Gündem 20 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Türkiye, neredeyse her yıl yaz aylarında çarpıcı deniz deniz kazalarının ve can kayıplarının yaşandığı bir ülke. Önceki gün de Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar’ın bir tekne kazasında ölüm haberi geldi. Dün ise bu kazanın korkunç detayları ortaya çıktı.

Buna göre, Ali Bahar ve çocukluk arkadaşı M.Ç. önceki sabah erken saatlerde balığa çıkmışlar, sonra da geri dönmüş ve marinaya girmişler. Marina içinde yanaşma manevraları yaparlarken teknenin bir yastığı suya düşmüş. O sırada M.Ç. dümendeymiş ve Ali Bahar da suya düşen yastığı almak isterken kendisi suya düşmüş. Hareket halindeki teknenin pervanelerine kapılan Ali Bahar korkunç biçimde hayatını kaybetmiş.

Arkadaşı gözaltına alındı

Hürriyet’ten Salim Uzun’un haberine göre; sudan çıkarılan Ali Bahar, Kemer’deki özel bir hastaneye götürüldü ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybı ve travma nedeniyle hayatını kaybetti. Çocukluk arkadaşı M.Ç. ise gözaltına alındı. Bahar’ın kaza esnasında şehir dışında olan eşi ve iki çocuğu da cenaze işlemleri için Antalya’ya hareket etti.

Ali Bahar’ın vefat haberinin ardından Antalya iş ve siyaset dünyası adeta Kemer’e akın etti. Başsağlığı mesajı paylaşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Üzgünüm. İyi bir insan, iyi bir dosttu. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” diye konuştu.

‘Ufak bir kamp’ diye yola çıkan genç çifti kaza ayırdı‘Ufak bir kamp’ diye yola çıkan genç çifti kaza ayırdı

Ölümlü kaza: Kızılay eski başkanının kızının serbest bırakılmasına itiraz edildiÖlümlü kaza: Kızılay eski başkanının kızının serbest bırakılmasına itiraz edildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.