Avukat uyuşturucu sattığı gerekçesiyle tutuklandı

İstanbul'da Beşiktaş ve Beyoğlu'nda uyuşturucu sattığı iddia edilen avukat Umut G. gözaltına alınarak tutuklandı. 115 gram skunkla yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda yedi gram kokain ele geçirildi.

Gündem 11 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

İstanbul’da uyuşturucu sattığı iddia edilen avukat Umut G. ile birlikte çalıştığı ileri sürülen Serdar A. polis ekiplerince suçüstü yakalandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu, Beşiktaş gibi ilçelerde uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratı üzerine İstanbul Barosu’na kayıtlı Umut G. isimli avukatı takibe aldı.

Yapılan fiziki ve teknik takipte Umut G.’nin avukat kimliğini kullanarak polis uygulama ve kontrollerinden aramaya girmeden kolayca geçebildiği ve uyuşturucuyu rahatça taşıdığı anlaşıldı. Çalışmaların ardından Umut G. ve birlikte hareket ettiği belirtilen Serdar A. uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı.

115 gram skunkla yakalanan şüphelilerin evlerindeki aramalarda fişek diye tabir edilen satışa hazır paketler halinde toplam yedi gram kokain, 14 kilo 690 gram skunk, bu maddeleri paketleme ve satışa hazır hale getirmede kullanılan hassas teraziler ve vakum makinesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Narkogüç-42' operasyonlarında 364 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısı yakalandıNarkogüç-42′ operasyonlarında 364 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısı yakalandı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.