Babası arabada bırakmıştı, dört yaşındaki Ali Furkan hayatını kaybetti

Babasının inşaata bakmaya giderken araçta bıraktığı dört yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Araba içi sıcaklığın 50 dereceye kadar çıkmasıyla nefessiz kaldığı belirtilen Ali Furkan'ın kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu'nda belirlenecek.

Gündem 4 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Arabada kalan dört yaşındaki Ali Furkan hayatını kaybetti.

Bursa’da yaşanan trajik olay çocukların kapalı araçta bırakılmasının ne denli tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar özellikle yaz aylarında çocukların camları kapalı araçlarda kesinlikle yalnız bırakılmaması gerektiği konusunda sık sık uyarı yapıyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Akhisar Mahallesi Karalar Yolu Caddesi’nde 47 yaşındaki müteahhit baba Mehmet G. dört yaşındaki oğlu Ali Furkan’ı da yanına alarak yapımı devam eden bir inşaatı incelemeye gitti. Küçük Ali Furkan araçta oturmak istediğini söyleyerek şantiye alanına gitmedi.

Kayseri'de kaza süslü cinayet: Son akşam yemeği, karanlığa gömülmüş bir site ve şarampole yuvarlanan arabaKayseri’de kaza süslü cinayet: Son akşam yemeği, karanlığa gömülmüş bir site ve şarampole yuvarlanan araba

Baba Mehmet G. şantiyede bir süre inceleme yaptıktan sonra aracın kapısını açtığında oğlunu hareketsiz şekilde buldu. Çocuğu uyandırmaya çalışan baba başarılı olamayınca Ali Furkan’ı özel araçla en yakın hastanenin acil servisine götürdü. Ancak küçük Ali hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Furkan’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayın yaşandığı gün Bursa’da hava sıcaklığı 36 dereceye kadar çıkmış, araç içindeki sıcaklığın da 50 dereceyi geçtiği tespit edilmişti.

Aynı daireye üç ayda üç kere araba çarptıAynı daireye üç ayda üç kere araba çarptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.