Bağcılar’da 24 saatte iki olay

Bağcılar'da 24 saat içerisinde yaşanan iki adli olay yaşandı. İlk olayda, bir site girişine otomobille gelen şüpheliler, başka bir otomobilde bulunanlara uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Diğer olayda ise gece yarısı bir kuyuda, erkek cesedi bulundu.

Gündem 28 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, son 24 saat oldukça hareketli geçti. Emniyet güçleri, iki farklı adli olay hakkında çalışmalarını sürdürürken, gece saatlerindeki ilk olay, Fatih Mahallesi 1745 Sokak’ta bulunan 4 ay önce yıkılmış bir binanın arsasında yaşandı. Günlerdir mahalleyi saran koku yüzünden rahatsız olan mahalledeki gençler, kokunun geldiği yönde belirledikleri 2 metrelik kuyuyu kontrol etti. Kuyuda cesedi fark eden mahalle sakinleri durumu polise haber verdi.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede cesedin, erkeğe ait olduğu ve çürüdüğü tespit edildi.

Kuyudaki ceset, adli tıp morguna kaldırıldı.

İlerleyen saatlerde ise Bağcılar halkı, iki grup arasında uzun namlulu silahlarla yaşanan çatışma seslerini duydu. Bağlar Mahallesi’nde bulunan bir site girişine otomobille gelen şüpheliler, başka bir otomobilde bulunanlara uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Çatışma sonrasında sokakta onlarca kovan bulunuyordu.

Saldırıda 3 kişi yaralandı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Ölen kişinin akrabası isyan etti: Motosikletli çeteler ortaya çıkarılsınÖlen kişinin akrabası isyan etti: Motosikletli çeteler ortaya çıkarılsın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.