Bahçede otururken ‘mermi’ isabet etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bahçede ailesiyle oturan bir yurttaş, Suriye tarafından geldiği tahmin edilen yorgun mermi ile yaralandı.

Gündem 9 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Ensar Mahallesi’nde, gece saatlerinde ailesiyle birlikte bahçede oturan İbrahim Bakır, Suriye tarafından geldiği tahmin edilen yorgun merminin eline isabet etmesi sonucu yaralandı.

Ailesi tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

‘Suriye tarafında çatışma sesleri geldi’

Olayın nasıl yaşandığını anlatan İbrahim Bakır, “Suriye tarafında çatışma sesleri geldi. Yemek sofrasındaydım, baktım birdenbire kanama oldu. Hissetmedim, sonradan kanama oldu, hastanede gözlerimi açtım. Ailemle birlikte yemek yiyorduk, misafirlerim de vardı. Su içmek için elimi kaldırdım. Bir baktım kanama var. Suriye tarafından geldi” diye konuştu.

Tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Adeta şiddet sarmalı: Yurdun dört bir yanında silahlı saldırılarAdeta şiddet sarmalı: Yurdun dört bir yanında silahlı saldırılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.