Bakan açıkladı: 1 ton 237 kilogram metamfetamin ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu operasyonlarına ilişkin yaptığı açıklamada, İstanbul, İnegöl, Diyarbakır ve Antep'te 8 kişinin gözaltına alındığını ve çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

Gündem 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yerlikaya, İstanbul ve Bursa’nın İnegöl ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 5, Diyarbakır ve Antep’teki operasyonda da 8 kişinin büyük miktarda uyuşturucuyla yakalandığını yazdı.

Operasyonların devam edeceğini belirten Yerlikaya şu bilgileri verdi:

“İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında Sultanbeyli ve Pendik ilçeleriyle, Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün desteğiyle İnegöl’de yapılan operasyonlarda 1 ton 237 kilogram metamfetamin ele geçirildi, 5 şüpheli şahıs yakalandı.”

Ayrıca, Diyarbakır İl Jandarma ve Gaziantep İl Jandarma komutanlıklarınca düzenlenen operasyonda da 2 ton 650 kilogram esrar, 3 milyon 450 bin kök kenevir, 1 milyon 200 bin kök skunk ve 121 kilogram skunk yakalandığını, 8 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 10 ilde 265 zehir taciri yakalandıBakan Yerlikaya duyurdu: 10 ilde 265 zehir taciri yakalandı

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.