Advertisement

Başıboş insan sorunu: Öylece duran köpeğe sopalarla saldırdılar

Sokak köpeklerini öldürme yasası konuşulurken İzmir'de iki kişi bir köpeğe saldırdı. Marketin önünde duran köpeğin tedavisini vatandaşlar yaptı, iki saldırgan da gözaltına alınıp adliyeden serbest bırakıldı.

Gündem 20 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

İzmir’in Buca ilçesinde 18 Temmuz’da bir market önünde sokak köpeği öylece duruyordu. Onu baba-oğul gördü. Bir anda köpeğe sopayla saldırdılar. Olanları çevredekiler gördü ve yaralanan köpeğe yardım ettiler, korumaya aldılar. Durumu polise de haber verdiler.

Haber verilmesiyle harekete geçen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden yola çıkan polis, şüphelilerin Tahir K. ve oğlu Remzi K. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı., Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde baba ve oğul olduğu belirtilen iki şahsın, sokaktaki bir köpeğe sopayla vurdukları anlar yer alıyor.

Sokak köpeklerini yok etme yasası Meclis'te: Laf dalaşları hız kesmedi, görüşmeler şova döndüSokak köpeklerini yok etme yasası Meclis’te: Laf dalaşları hız kesmedi, görüşmeler şova döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.