Başına taşla vurmuş, ama öldü mü bilmiyormuş

Trabzon'da metruk binada cesedi bulunan Gürcistan uyruklu kadının cinayet şüphelisi gözaltına alındı. Şüpheli ifadesinde kadına vurduğunu kabul etti, tutuklandı.

Gündem 19 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Trabzon’da polis Çömlekçi Mahallesi’nde 10 Ekim’de bir kadın cesedi buldu. Metruk binada bulunan ceset Gürcistan uyruklu Banesha Mamisheva’ya aitti ve ailesi bir süre önce kayıp başvurusu yapmıştı. Yapılan otopside 67 yaşındaki kadının başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği soruşturmayı derinleştirdi ve Gürcistanlı kadının görüştüğü kişileri araştırdı.

Öğrenildiğine göre Banesha Mamisheva en son, cezaevinden izinli çıkan M.B. ile görüşmüştü. Cinayetin baş şüphelisi olarak belirlenen M.B., polis tarafından gözaltına alındı. Hakkında 12 ayrı suç kaydı bulunan M.B. sorgusunda kadına vurduğunu itiraf etti. İfadesine göre Banesha Mamisheva ile sekiz yıldır tanışıyorlardı, birkaç defa Banesha Mamisheva ile para karşılığı cinsel birliktelik yaşamıştı.

İfadesine göre olay günü parkta içki içen şüpheli kadınla buluşmaya karar verdi. İlerleyen saatlerde Banesha Mamisheva ile görüşen M.B. kadının cesedinin bulunduğu metruk binaya gitti. M.B.’nin iddiasına göre daha önce de bu binada cinsel ilişkiye girmek için buluşuyorlardı. Cinayet mahalli metruk binada kadının kendisinden 250 lira istediğini ama ona 150 lira verdiğini söyleyen M.B. sonu cinayetle biten kavgayı şöyle anlattı:

“Tartıştık, yumruk atıp daha sonra başına taşla vurdum. Paraları aldım, olay yerinden ayrıldım. Ardından üç kez olay mahalline giderek ölüp ölmediğini kontrol ettim.”

İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen M. B. tutuklandı.

Cinayetten beraat, geline tecavüz, öz kızına sarkıntılıktan 34 yıl hapisCinayetten beraat, geline tecavüz, öz kızına sarkıntılıktan 34 yıl hapis

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.