Bebek sahilindeki görüntü infial yaratmıştı: Tahliye edildi

Bebek sahilinde akli dengesi yerinde olmayan Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren Özgür Kavi'nin yargılandıkları dava görülmeye devam etti. Mahkeme, Kavi’nin tutukluluk süresini göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.

Gündem 23 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul’un Bebek sahilde 30 Mayıs 2022’de Özgür Kavi ile Carmen Maria T.’nin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada infial oluşturmuştu.

Özgür Kavi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, Carmen Maria T.’nin Adli Tıp raporu doğrultusunda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınmasına karar verilmişti.

Tutuklu sanık Özgür Kavi, “Kazayla oldu” savunmasında bulunmuştu.

İstanbul 15’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya “Beden ve ruh sağlığı bakımından kendini savunamayacak kişiye karşı cinsel saldırı” ve “Hayasızca hareketler” suçlarından 8 yıldan 16 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Özgür Kavi avukatları Tahsin Tamer Özdemir ve Mehmet Ali Atay katıldı.

Beşiktaş'ta sokakta cinsel ilişkiye gözaltı ve ev hapsiBeşiktaş’ta sokakta cinsel ilişkiye gözaltı ve ev hapsi

“Hayasızca hareketler” suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan yakalama kararı bulunan müşteki-sanık Carmen Maria T. ise duruşmaya gelmedi.

Mahkeme, delillerin toplanmış olması, tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak yurt dışına çıkış yasağı ve imza adli kontrolü uygulayarak Özgür Kavi’nin tahliyesine karar verdi.

Mahkeme ayrıca, Carmen Maria T. hakkındaki yakalama kararının devamına, yakalandığı takdirde akıl hastası olup olmadığının tespiti için rapor alınması için akıl ve ruh hastalıkları hastanesine yatırılmasına karar verdi.

İstanbul Bebek’te sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi, tutuklandıİstanbul Bebek’te sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi, tutuklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.